Met de stepfiets in Amersfoort weer buiten sporten.
Amersfoort

Met de stepfiets in Amersfoort weer buiten sporten.

Stepfiets van ElliptiGO is het perfecte alternatief als u vanwege een blessure niet meer buiten kunt sporten bij u in Amersfoort en omgeving. Het is geen gewone step zoals u die nog kent uit uw jeugd. Op deze step maakt u een combinatie van fietsen, hardlopen en de crosstrainer. Zo heeft u meerdere sporten in één toestel, dé stepfiets van ElliptiGO. Zo kunt u dankzij de stepfiets weer heerlijk genieten van buiten sporten in Amersfoort en omgeving. Een flitsende workout om uw hele lichaam te trainen in de buitenlucht.

Op de ElliptiGO stepfiets heeft u minimale belasting op uw spieren en gewrichten en kunt u zelfs met lichte blessures buiten blijven sporten. Ga nu nog met de stepfiets in Amersfoort op pad voor de perfecte workout outdoor!

Wilt u ook de ElliptiGO stepfiets in Amersfoort uitproberen? Neem dan contact met ons op, we staan voor u klaar!

Bekijk de verhuurlocaties

Vind uw dealer van ElliptiGO stepfiets in Amersfoort eenvoudig snel via Elliptigohuren.nl

De stepfiets combineert alleen het beste van hardlopen, fietsen en de crosstrainer voor een plezierige en goede workout. Door de minimale impact die de ElliptiGO heeft op uw spieren en gewrichten kunt u weer vrijwel geheel pijnvrij sporten. Met de ElliptiGO stepfiets kunt u weer van alle voordelen van het buiten sporten ervaren!

“Deze stepfiets is geschikt voor iedereen in Amersfoort!”

De ElliptiGO is verkrijgbaar in diverse modellen. Op deze manier is de ElliptiGO geschikt voor iedereen, van jong tot oud! Er is keuze uit zes verschillende modellen, die ieder eigen specifieke kenmerken hebben. Benieuwd naar de zes verschillende modellen?

Bekijk de verhuurlocaties

Voldoende informatie verzameld en is het duidelijk welk model het beste bij u past? Vraag dan een proefrit aan op het gewenste model. Ervaar zelf de voordelen tijdens een proefrit op de stepfiets in Amersfoort!

Probeer nu een van de ElliptiGO stepfietsen!

Benieuwd naar de mogelijkheden van een ElliptiGO stepfiets in Amersfoort?

Heeft u meer advies of informatie nodig over welke mogelijkheden er voor u zijn? Onze medewerkers staan voor u klaar met persoonlijk advies.

Persoonlijk advies over de ElliptiGO stepfiets in Amersfoort?

Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Run2Ride: ElliptiGO® dealer Randstad logo
Run2Ride: ElliptiGO® dealer Randstad

Stel uw vraag

Stepfiets | Amersfoort

Copyright © 2020 Run2Ride: ElliptiGO® dealer Randstad | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM