De stepfiets is de ideale crosstrainer voor buiten
Stepfiets

De stepfiets is de ideale crosstrainer voor buiten

Is het door een blessure helaas niet meer mogelijk dat u niet meer kunt hardlopen, dan is de stepfiets het ideale alternatief. Met steppen bedoelen we niet zoals u steppen kent, maar steppen op de ElliptiGO. Met de ElliptiGO stepfiets bent u in staat om steppen, lopen en fietsen te combineren in één workout.

Deze workout zorgt ervoor dat u uw knie- en heupgewrichten bij een blessure zo min mogelijk belast. Door op een bijzondere manier het steppen, lopen en fietsen te combineren krijgt u de mogelijkheid om met zo min mogelijk pijn een zo goed mogelijk workout in de buitenlucht neer te zetten!

Wilt u meer informatie over de ElliptiGO step?

Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Train veel slimmer en sneller

De ElliptiGO stepfiets stimuleert het hardlopen, maar zonder de impact die het hardlopen heeft op je spieren en gewrichten. Doordat de nadelen van het hardlopen worden opgevangen door de ElliptiGO traint u dus veel slimmer en sneller. Geen ellendige blessures die uw trainingsschema in de war gooien of misschien wel doen stoppen. Met de ElliptiGO stepfiets kunt u alle voordelen van het buiten sporten ervaren!

Doordat de ElliptiGO stepfiets het allerbeste van hardlopen, fietsen en de crosstrainer combineert ervaart u een plezierige en effectieve manier van buiten trainen. Het trainen op een stepfiets staat bekend als een low-impact training en dat stelt u in staat om aan de cardiofitness te werken zonder uw gewrichten te belasten.

“De stepfiets is geschikt voor iedereen, van jong tot oud!”

Bekijk hier de verhuurlocaties van Elliptigohuren.nl.

Bekijk de verhuurlocaties

Intensieve full-body workout

De ElliptiGO stepfiets met compacte paslengte is goed voor een intensieve full-body workout. Een echte high-intensity workout, maar met low-impact op spieren en gewrichten. Geschikt voor korte en middellange tochten.

De vloeiende beweging van de ElliptiGO stepfietsen met lange paslengte geven u het gevoel alsof u aan het hardlopen bent, maar dan op “lucht”. U ervaart geen schokbelasting waardoor ultiem rijcomfort en een veelzijdige work-out ontstaat!

Probeer de Elliptigo stepfiets nu uit!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Run2Ride: ElliptiGO® dealer Randstad logo
Run2Ride: ElliptiGO® dealer Randstad

Stel uw vraag

Stepfiets

Copyright © 2020 Run2Ride: ElliptiGO® dealer Randstad | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM