Ook een stepfiets huren?
Stepfiets huren

Ook een stepfiets huren?

De stepfiets is de nieuwste trend als het gaat om outdoor sporten. Door de low-impact training voorkomt u sneller blessures in de spieren en de gewrichten. Op de ElliptiGO stepfiets combineert u het beste van hardlopen, fietsen en de crosstrainer in één workout.

Een workout op de ElliptiGO stepfiets zorgt ervoor dat spieren en gewrichten minder worden belast. Door de bijzondere manier van het combineren van het allerbeste uit drie takken van sport krijgt u de mogelijkheid om met zo min mogelijk pijn een high-intensity buitentraining neer te zetten!

Ook een stepfiets huren voor een fantastische low-impact workout?

Huur de ElliptiGO stepfiets dan hier!

Bekijk hier onze verhuurlocaties

Elliptisch fietsen op de stepfiets

Door alleen het beste van hardlopen, fietsen en de crosstrainer te combineren zorgt elliptisch fietsen op de stepfiets ervoor dat u op een leuke én effectieve manier buiten kunt trainen. Door de low-impact training stelt de stepfiets u in staat om te werken aan cardiofitness zonder uw gewrichten te belasten. De elliptische stepfiets is geschikt voor iedereen, van jong tot oud en van topsporter tot recreant.

“De ElliptiGO stepfiets is de perfecte combinatie van fitness en fun!”

De ElliptiGO stepfiets biedt een gezonde en efficiënte manier van sporten aan. Er is geen enkel ander toestel dat het hardlopen op zo’n natuurlijke manier benadert als de ElliptiGO. Kom langs voor een proefrit of een proefles en ervaar het zelf!

De ElliptiGO stepfiets is te huur bij Elliptigohuren.nl, de ElliptiGO brandstore. De ElliptiGO is een toestel dat het hardlopen stimuleert, zonder de belastende impact op zowel spieren als gewrichten. Door het brede scala aan gebruikers is de stepfiets geschikt voor iedereen!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Run2Ride: ElliptiGO® dealer Randstad logo
Run2Ride: ElliptiGO® dealer Randstad

Stel uw vraag

Stepfiets huren

Copyright © 2020 Run2Ride: ElliptiGO® dealer Randstad | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM