Hardloop fiets
Hardloop fiets

Hardloop fiets

Hardloop fiets, het zegt het eigenlijk al: een combinatie van hardlopen en fietsen. Fanatiek hardlopen en fietsen tegelijk op de hardloop fiets, de ElliptiGO is geschikt voor elke sportieveling! Deze hardloop fiets stimuleert het hardlopen, maar heeft niet die grote belasting op je spieren en gewrichten dat hardlopen juist heeft. Omdat de belasting niet zo groot is, is de kans op blessures aanzienlijk lager!

Alle modellen van de ElliptiGO zijn eenvoudig te verstellen en passen in de meeste middenklasse auto’s. Daarnaast kunnen ze worden vastgezet op het dak of trekhaakdrager. Overigens is de hardloop fiets in sommige modellen ook binnen te gebruiken, hierdoor is de ElliptiGO hardloop fiets de ideale vervanger van de crosstrainer op zolder.

Voordelen van de hardloop fiets

  • Een zeer goed comfort.
  • Verschillende modellen voor diverse typen training.
  • Lage belasting van gewrichten.
  • Hoge verbranding van calorieën.
  • Grote effectiviteit bij trainingen.

Meer informatie over de ElliptiGO? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Het beste van hardlopen, fietsen en de crosstrainer in één

De hardloop fiets combineert het beste van hardlopen, fietsen en de crosstrainer voor een prettige maar zeer effectieve manier van buiten sporten. Vanwege de low-impact training stelt het, zogenoemde, elliptisch fietsen u in staat om aan uw cardiofitness te werken zonder die grote impact op uw gewrichten.

De ElliptiGO hardloop fiets is verkrijgbaar in twee verschillende soorten paslengtes, een compacte en een lange paslengte. De hardloop fiets met compacte paslengte is uitermate geschikt voor korte en middellange afstanden. Daar waar de hardloop fiets met lange paslengte juist geschikt is voor de lange afstand.

‘De ultieme manier van sporten voor jong tot oud, gezondheidsbewust tot topsporter!’

Wilt u de ideale combinatie tussen hardlopen, fietsen en de crosstrainer zelf uitproberen? Ervaar het nu tijdens een proefrit!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Run2Ride: ElliptiGO® dealer Randstad logo
Run2Ride: ElliptiGO® dealer Randstad

Stel uw vraag

Hardloop fiets

Copyright © 2020 Run2Ride: ElliptiGO® dealer Randstad | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM